Julianastraat 6

6065 AM Montfort

0475-548000

Bij spoed toets 1

Nieuwsbrief patiëntenportaal

 

Update 07-03-2023

Ondervindt u onverhoopt problemen met inloggen of heeft u vragen over het gebruik, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk, ze zijn te bereiken via

Voor veel gestelde vragen kunt u kijken op https://uwzorgonline.nl/veelgesteldevragen/categorie/startenmetuwzorgonline/

We vragen u vriendelijk om met dit soort vragen niet naar de praktijk te bellen, wij kunnen u helaas niet verder helpen.

 

Update 15-02-23

Gelukkig lijken de kinderziektes grotendeels opgelost.

Bij de leverancier liggen nog wat vragen maar over het algemeen zijn we tevreden met hoe het portaal werkt. Inmiddels maken al een kleine 500 patienten gebruik van het portaal!

 

Update 10-02-23

De meeste koppelingen zijn gemaakt. Er kan volop gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden. En zo te zien gebeurt het ook al veel!

Er is een enkeling waarbij het nog niet lukt, diegenen hebben een email gehad over verdere stappen die genomen kunnen worden.

Wat betreft de econsulten(berichten) het volgende: U kunt een vraag stellen via de berichten. U krijgt dan antwoord, alleen is het nog niet mogelijk om daarvan een notificatie te ontvangen. Het antwoord is wel te zien in uw dossier!

U kunt in deze handleiding de instructies vinden over het gebruik van het portaal.

Update 31-01-23

De koppelingen kunnen weer worden gemaakt. U krijgt zo snel mogelijk bericht!

Alleen het beantwoorden van de econsulten is helaas nog niet mogelijk

Update 30-01-23

Helaas is de situatie nog hetzelfde. Vandaag gaan de techici van de firma verder zoeken naar een oplossing. Als uw portaal succesvol is gekoppeld, krijgt u vanzelf bericht. We vragen u vriendelijk om met vragen over uw portaal niet naar de praktijk te bellen, maar te mailen naar doransmulders@meditta.nl

Update 26-01-23

Er zijn nieuwsbrieven verstuurd naar alle patienten die zich aangemeld hebben voor het nieuwe portaal. Heeft u zich aangemeld maar geen mailing ontvangen, kan het zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen. U kunt de mail ook hier lezen

Update 25-01-23

Helaas zijn de problemen nog niet opgelost, waardoor we geen koppeling kunnen maken tussen uw aanmelding en ons systeem. Dit kan nog even duren, de technische dienst van Pharmeon, de leverancier van het portaal, is daar druk doende mee. Dus moeten we u helaas nog even geduld vragen. Zo snel als mogelijk zal uw portaal worden gekoppeld.

Ook het beantwoorden van vragen via het portaal is nog niet goed ingericht, we houden u via de website op de hoogte!

Update 20-01-23

Kinderziektes lijken erbij te horen. Helaas zijn er altijd in het begin zaken die niet vlekkeloos verlopen.

Ondervindt u onverhoopt problemen met inloggen of heeft u vragen over het gebruik, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk, ze zijn te bereiken via

Voor veel gestelde vragen kunt u kijken op https://uwzorgonline.nl/veelgesteldevragen/categorie/startenmetuwzorgonline/

We vragen u vriendelijk om met dit soort vragen niet naar de praktijk te bellen, wij kunnen u helaas niet verder helpen.

 

Update 18-01-23

De app is actief !! Dat wil zeggen dat u via deze app (Uw zorg Online) én via deze website uw patientenportaal kunt benaderen.

portaal montfort Huisarts

Iedere aanmelding wordt door ons gekoppeld aan het dossier, dit moet natuurlijk erg nauwkeurig gebeuren. Dit kost tijd.

Er komen momenteel ongeveer 100 aanmeldingen per dag binnen, dus dit is een tijdrovend werkje. Het kan dus zijn dat er een paar dagen tot misschien zelfs twee weken kan zitten, tussen uw aanmelding en het bericht dat u uw portaal kunt gebruiken.

Bel hierover aub niet met de assistentes, zij kunnen dit proces niet versnellen, omdat dit door de huisartsen moet gebeuren.

Bedankt voor uw begrip!!

 

In onderstaand bericht informeren we u over het feit dat de huidige eServices via de website zullen gaan vervallen en worden vervangen door het gebruikersvriendelijkere patiëntenportaal van Uw Zorg online.

Let op: Hier moet u zich opnieuw voor aanmelden. Dit kan vanaf 15-01-2023

Beste heer, mevrouw

Zoals u wellicht weet en zelf al gebruikt, heeft de huisartsenpraktijk de mogelijkheid van een patiëntenportaal, de zogenaamde eServices.

Uit de recent gehouden enquête onder onze patiënten bleek de tevredenheid over deze eServices onder de maat. Daardoor werden de mogelijkheden die de onlineservices bieden niet optimaal benut en hebben we hier actie op ondernomen.

Mede dankzij uw feedback hebben we besloten om over te stappen naar een ander patiëntenportaal, namelijk het “Uw Zorg online” van Pharmeon. Hiermee kunt u eenvoudig uw herhaalrecepten aanvragen, afspraken maken, vragen stellen via eConsult en uw dossier inzien. Dit portaal is te benaderen via een handige app, die u op uw mobiele telefoon of tablet kunt installeren maar is ook via onze website te benaderen.

 

Het gebruiksgemak van dit portaal is vele malen beter dan het huidige en we zijn ervan overtuigd dat u hier op een veilige manier gebruik van kunt gaan maken.

Het nadeel is dat uw account niet automatisch overgezet kan worden naar dit nieuwe portaal. U zult zich hiervoor opnieuw moeten aanmelden. De aanmeldprocedure is gelukkig een heel stuk eenvoudiger dan de vorige, dit kan via onze website of via de Uw Zorg online app.

portaal montfort Huisarts

De instructies voor de installatie zijn als volgt:

Via de Uw Zorg online app

 1. Download op uw telefoon of tablet de app: Uw Zorg online.
 2. Open de app en kies zelf een code van 5 cijfers.
 3. Zoek uw huisartsenpraktijk op.
 4. Maak een account aan via de knop: registreren.
 5. U krijgt een bericht van uw huisartsenpraktijk als u kunt starten. Let op: dit kan enkele werkdagen duren.
 6. Log in met uw inloggegevens via de knop: aanmelden.
 7. Daarna heeft u alleen uw zelfgekozen code nodig om de app te gebruiken.

OF

Via de website van uw huisarts

 1. Ga naar de website van de praktijk, www.huisartsenpraktijkmontfort.nl Daar bevindt zich een knop: Patiëntenomgeving of Inloggen.
 2. Klik in de patiëntenomgeving op: Account aanmaken.
 3. Vul het aanmeldingsformulier volledig in.
 4. Bent u klaar met het invullen van de gegevens, klik dan helemaal onderaan op: Account aanmaken.
 5. U krijgt een bericht van uw huisartsenpraktijk als u kunt starten. Let op: Dit kan enkele werkdagen duren.
 6. Daarna kunt u inloggen met uw inloggegevens via de knop: inloggen.

 

Heeft u een van bovenstaande stappen ondernomen dan hoeft u alleen het account nog te bevestigen:

Na het aanmaken van uw account, ontvangt u een bericht op het door u ingevoerde e-mailadres.

Klik binnen 24 uur op de link in deze e-mail om uw account te bevestigen. Zo weet uw huisarts dat u daadwerkelijk een account wilt aanmaken én dat het opgegeven e-mailadres van u is.

Let op:

 • Ontvangt u geen e-mail in uw Postvak In? Kijk dan of de e-mail met de link in het postvak ‘Ongewenste e-mail’ terecht is gekomen. Het kan zijn dat uw e-mailprogramma de afzender niet herkent. U kunt dan alsnog de link aanklikken om uw account te bevestigen.
 • Heeft u helemaal geen e-mail ontvangen? Misschien heeft u het e-mailadres verkeerd ingevoerd bij het aanmelden. Probeert u zich nogmaals aan te melden met het juiste e-mailadres.

 

Nadat u op de activatielink heeft geklikt, komt u direct in uw patiëntomgeving. Vervolgens ziet u de

melding dat uw account nog niet is gekoppeld.

Met uw account heeft u toegang tot uw medische gegevens en dat moet gegarandeerd veilig zijn. Daarom controleert uw huisarts eenmalig wie u bent. Dit kan tot enkele dagen duren nadat u zich online registreert.

Let op:

 • Lees de melding goed door, zodat u weet hoe de praktijk controleert wie u bent.
 • Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig.
 • Activeer uw account door op de link in de mail te klikken

Als uw huisarts zijn controle heeft gedaan, dan koppelt hij uw account met uw medische gegevens. U ontvangt daarvan bericht op het opgegeven e-mailadres.

U kunt nu gebruik maken van de onlinediensten op de website van uw huisarts en met de Uw Zorg online app.

 

Voor veel gestelde vragen verwijzen we u graag naar https://uwzorgonline.nl/veelgesteldevragen/categorie/startenmetuwzorgonline/

 

Met vriendelijke groet

Het team van huisartsenpraktijk Montfort

Translate »

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij zijn open voor nieuwe patienten


Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

Wij nemen nieuwe patienten aan uit Sint Joost, Sint Odilienberg, Linne, Maria-hoop en Montfort. Schrijf u in via het formulier. 

U ontvang binnen 72 uur een bevestiging per mail van onze praktijk. 

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud