Julianastraat 6

6065 AM Montfort

0475-548000

Bij spoed toets 1

Drukte in de praktijk

Momenteel is het heel erg druk in de praktijk. Dat heeft meerdere oorzaken, zoals uitval van personeel door ziekte, maar het is hoofdzakelijk een landelijk probleem, zoals u vast wel op het nieuws hebt gezien.

Helaas betekent dit, dat we u niet altijd zo snel te woord kunnen staan als dat u van ons gewend bent. Dat vinden we echt heel erg vervelend, want we willen iedereen zo snel mogelijk helpen, maar dat gaat momenteel niet altijd zoals we zouden willen. Dat geldt voor de telefoonwachttijd maar ook aan de balie en in de wachtkamer. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen en we vragen uw begrip hiervoor.

Herhaalrecepten, vragen aan de dokter die niet spoed zijn of het opvragen van uw labuitslagen kunt u allemaal makkelijk doen via de eServices. We vragen u dan ook om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Translate »

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij zijn open voor nieuwe patienten

 

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

Wij nemen nieuwe patienten aan uit Sint Joost, Sint Odilienberg, Maria-hoop en Montfort. Schrijf u in via het formulier. 

U ontvang binnen 72 uur een bevestiging per mail van onze praktijk. 

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud