Julianastraat 6

6065 AM Montfort

0475-548000

Bij spoed toets 1

Marianne Slabbers

Marianne Slabbers

POH-S en ouderenzorg

Mijn naam is Marianne Slabbers-Bongers en ik ben al sinds 1981 werkzaam is deze prachtige praktijk in Montfort. Ik ben woonachtig in Linne, samen met mijn man en ik ben de trotse moeder van 2 volwassen zonen.

Ik ben sportief, ben graag buiten, ga graag op vakantie en heb een voorliefde voor mooie kleding. Een grote hobby van mij is dan ook winkelen! Verder sta ik graag in de keuken te kokkerellen en vind ik samen met mijn familie en/of vrienden lang tafelen heel erg gezellig.

Ik heb 25 jaar al doktersassistente gewerkt en heb daarna een opleiding tot praktijkondersteuning Somatiek gevolgd. In deze functie werk ik 4 dagen per week.

Als praktijkondersteuner draag ik de zorg voor de patiënt met chronische ziekten zoals; Suikerziekte, hart/vaatziekten, astma en COPD. Ook kan men bij mij terecht voor begeleiding in stoppen met roken en afvallen. Ik werk uitsluitend op afspraak, deze afspraken kunnen via de praktijk gemaakt worden. Mijn werk wordt onder supervisie van de huisartsen gedaan en alles wordt bijgehouden in uw patiënten dossier.

Interesse en of vragen? Stel ze gerust.

Ik hoop in ieder geval nog heel wat jaren aan deze fijne werkplek verbonden te zijn.

Translate »

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij zijn open voor nieuwe patienten


Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

Wij nemen nieuwe patienten aan uit Sint Joost, Sint Odilienberg, Linne, Maria-hoop en Montfort. Schrijf u in via het formulier. 

U ontvang binnen 72 uur een bevestiging per mail van onze praktijk. 

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud