Julianastraat 6

6065 AM Montfort

0475-548000

Bij spoed toets 1

Manouk van Mourik

Manouk van Mourik

Huisarts in opleiding

Mijn naam is Manouk van Mourik en vanaf september 2023 ben ik werkzaam in de praktijk als derdejaars huisarts in opleiding. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Herten. Naast mijn werk vind ik het belangrijk om tijd te hebben voor mijn gezin, familie en vrienden. Onze vrije tijd staat daarom vaak in het teken van gezelligheid met bourgondisch eten buiten de deur of binnenshuis. Daarnaast gaan we graag buiten op pad met onze hond.Ik ben in 2016 afgestudeerd als basisarts aan de universiteit van Maastricht, en ben aansluitend werkzaam geweest binnen de afdeling Cardiologie. In september 2019 ben ik gestart met de huisartsopleiding. Dit combineer ik met promotie-onderzoek dat zich richt op diverse aspecten van boezemfibrilleren, een veel voorkomende hartritmestoornis. Ik verwacht mijn proefschrift in het komende jaar te kunnen afronden. Daarnaast zal ik eind 2024 de huisartsopleiding afronden en tot die tijd ben ik werkzaam in Montfort. Ik ben aanwezig op elke maandag, elke woensdag en afwisselend op donderdag en vrijdag.

Translate »

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij zijn open voor nieuwe patienten

 

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

Wij nemen nieuwe patienten aan uit Sint Joost, Sint Odilienberg, Maria-hoop en Montfort. Schrijf u in via het formulier. 

U ontvang binnen 72 uur een bevestiging per mail van onze praktijk. 

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud