Julianastraat 6

6065 AM Montfort

0475-548000

Bij spoed toets 1

Evi Theunissen

Evi Theunissen

Doktersassistente-SOH i.o.

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Evi Theunissen. Ik ben sinds Juli 2021 werkzaam bij Huisartsenpraktijk Montfort. Hier ben ik direct na het behalen van mijn diploma doktersassistente begonnen.

 

Momenteel ben ik bezig met de opleiding spreekuur ondersteunend huisarts (SOH). Hierbij leer ik zelfstandig veelvoorkomende klachten te beoordelen en te behandelen. Denkend aan KNO klachten, wonden, kleine kwalen en letsel aan de teen en/of enkel. Zo kan de huisarts meer tijd nemen voor complexere klachten in het teken van meer tijd voor de patiënt en krijgt iedereen de goede zorg die die verdient.

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, hier doe ik zon 5x per week krachttraining. Verder vind ik het leuk om erop uit te gaan en hier en daar eens een festival mee te pakken. Ik geniet vooral van de kleine dingen in het leven en hou ik ervan om op reis te gaan.

Translate »

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij zijn open voor nieuwe patienten

 

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen.

Wij nemen nieuwe patienten aan uit Sint Joost, Sint Odilienberg, Maria-hoop en Montfort. Schrijf u in via het formulier. 

U ontvang binnen 72 uur een bevestiging per mail van onze praktijk. 

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud